Reactie Lorenzi heeft het niet begrepen op "hautaine" Gumienny

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 23 reacties
Lorenzi heeft het niet begrepen op "hautaine" Gumienny
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ref Gumienny was de gebeten hond na de 1-0 nederlaag van Bergen op AA Gent. Hij floot een penalty die er geen was en stuurde Lorenzi met een tweede geel naar binnen. De verdediger was niet te spreken over het gedrag van de ref.

Sander De Graeve in Gent

"We kregen heel wat beslissingen tegen ons die moeilijk zijn om te accepteren", aldus de centrale verdediger van Bergen. "Die penalty was om te beginnen al een lachertje, ik denk dat heel het stadion dat zag. Het was zelfs niet nodig om naar de beelden te kijken. Dan heeft Gumienny nog het lef om te zeggen dat Monteyne Soumahoro aan de arm trekt."

Ook zijn twee gele kaarten vond hij licht. "Bij die eerste gebeurt amper iets, toch krijg ik geel. Op dat moment was dat nog niet erg. Bij die tweede kaart is het vooral de speler van Gent die reclameert. Ik maak me breed om de bal te beschermen en zie Dejaegere zelfs niet komen, toch krijg ik een tweede gele kaart."

Respectloze Gumienny

Vooral het gebrek aan communicatie van Gumienny zit hem dwars. "Ik kreeg zelfs geen uitleg, hoewel ik erom vroeg. Hij was heel erg hautain aan het fluiten. We zijn ook maar mensen hé. Ik doe mijn job en hij ook, we zijn spelers in hetzelfde schouwspel. Dan vind ik het jammer dat hij geen respect kan opbrengen."

Over de wedstrijd van Bergen was Lorenzi maar matig tevreden. "We kwamen niet in de problemen, maar creëerden ook geen gevaar. Op die manier win je geen wedstrijden. We zitten in een moeilijke periode, maar mogen de schouders niet laten hangen. Eens we winnen, zijn we vertrokken. Vooral die partij tegen Waasland-Beveren is van levensbelang."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties