Reactie Witsel: "Afmaken tegen Wales"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 10 reacties
Witsel: "Afmaken tegen Wales"
Foto: © SC

Axel Witsel speelde op het middenveld een degelijke partij naast Marouane Fellaini. De middenvelder van Zenit viel niet vaak op, maar was een nuttige, zuivere verbindingsman op het middenveld. Achteraf was hij erg tevreden met de drie punten.

Sander De Graeve in Glasgow

“We hielden de match steeds goed onder controle”, aldus Axel Witsel. “We waren goed in balbezit en lieten de bal goed rondgaan. Die tweede goal was bevrijdend, met die 0-1 op het bord bleef het lang riskant. Ook al trapten de Schotten maar drie of vier keer naar doel in de hele partij.”

Hij speelde nog eens samen met Steven Defour. Zo werd met ook Fellaini erbij het drietal van Standard opnieuw herenigd. “Het was lang geleden, maar het is niet slecht uitgedraaid op het terrein. We zijn allemaal erg tevreden.”

"Ik bedank de fans"

Na de match gingen de Rode Duivels de supporters uitgebreid groeten. “We moeten de fans bedanken. Ze waren hier met zoveel dat het een thuiswedstrijd leek. We gingen met hen vieren omdat ze het verdienden.”

De Rode Duivels mogen zich stilaan opmaken voor een trip naar Brazilië. Met een uitmatch in Kroatië en vooral de thuiswedstrijd tegen Wales mag het niet meer mis lopen. “Bijna, ja. We hebben nu het zwaarste werk geleverd, nu moeten we het afmaken tegen Wales in eigen huis en daarna pas feesten. We moeten alert blijven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties