Del Bosque verdedigt Iker-keuze

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 18 reacties
Del Bosque verdedigt Iker-keuze
Foto: © SC

Iker Casillas kreeg afgelopen vrijdag het vertrouwen onder de Spaanse lat. Nochtans is het icoon momenteel bankzitter bij Real Madrid. "Maar hij speelde in de voorbereiding wel voldoende partijen", verdedigt Vicente Del Bosque zijn keuze.

Het circus rond Iker Casillas is al een poosje een item in Spanje. Eigenlijk volgt de volledige voetbalwereld het doelmannendossier van Real Madrid met argusogen. Voorlopig kiest Carlo Ancelotti nog steeds de weg van José Mourinho door Diego Lopez onder de Madrileense lat te stallen.

Bij de Spaanse nationale ploeg is San Iker dan weer wel eerste keuze. Het is bovendien opvallend dat Lopez zelfs niet in de selectie van Vicente Del Bosque zit. Casillas kreeg tegen Finland de voorkeur op Victor Valdes en Pepe Reina. Dat kan je HIER nog eens nalezen.

“Ik kon helemaal geen slechte keuze maken”, verdedigt de Spaanse selectieheer zijn keuze in Marca. “We hebben drie goede doelmannen die er op elk moment kunnen staan. Of het geen probleem is dat Iker op de bank zit in Madrid? Momenteel heeft hij nog voldoende matchritme. Hij speelde in de voorbereiding immers voldoende partijen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties