Jestrovic: "Mitrovic heeft gekozen om voor Anderlecht te spelen, niet ik"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 5 reacties
Jestrovic: "Mitrovic heeft gekozen om voor Anderlecht te spelen, niet ik"
Foto: © SC

Nenad Jestrovic geeft zaterdag de aftrap voor Anderlecht-KV Mechelen. Na de transfer van Aleksandar Mitrovic heeft de Serviër zijn contacten met paars-wit vernieuwd.

Jestrovic is bij de fans zeker nog niet vergeten en mag zich verwachten aan een warme ontvangst. "Mijn passage bij Anderlecht was de mooiste uit mijn carrière en met Besnik Hasi, Silvio Proto, Olivier Deschacht, Herman Van Holsbeeck en de voorzitter heb ik nog steeds veel vrienden in het Constant Vanden Stockstadion. Ik wil ook iedereen bedanken die me geholpen heeft tijdens mijn periode bij paars-wit", vertelt hij op de site van Anderlecht.

Jestrovic was ook betrokken in de deal met Mitrovic. "Ik heb wel wat geholpen, maar Aleksandar en zijn familie werden vooral aangetrokken door de warmte en de professionaliteit van Anderlecht. Hij heeft gekozen om voor deze club te spelen, niet ik. Daarnaast heeft ook de coach een grote indruk op hem nagelaten. Ik ben gelukkig dat Aleksandar nu voor paars-wit speelt, want deze club is ideaal voor zijn ontwikkeling."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties