Reactie "Met deze mentaliteit zal Geel niet in de problemen komen"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
"Met deze mentaliteit zal Geel niet in de problemen komen"
Foto: © SC

De nederlaag tegen Moeskroen Peruwelz kwam hard aan in Geel. Eric Franken vond dat zijn team meer verdiende. De coach was blij met het geleverde spel en is ervan overtuigd dat Geel met deze mentaliteit en inzet het behoud zal verzekeren.

Robby Morren in Geel

"Wij stonden organisatorisch goed. Moeskroen heeft ons één keer uit verband gespeeld en het leverde een doelpunt op. Ik moet toegeven dat het mooi uitgespeeld was maar ik vind dat wij niet verdienden te verliezen."

"Mijn jongens hebben een goede mentaliteit en veel inzet getoond en ze verdienden meer. We hebben Moeskroen op hun eigen helft proberen vast te zetten en daar hadden zij de nodige problemen mee."

"Aanvallend hebben we iets te weinig"

Het probleem van ASV Geel is scoren. De ploeg voetbalde goed mee met de competitieleider maar was onmondig in de zone van de waarheid. "In tweede klasse krijg je maar een beperkt aantal kansen, soms zijn dat er twee of drie en die moeten dan wel binnengaan. Aanvallend hebben we iets te weinig maar wij hebben ook niet het budget dat Moeskroen heeft", aldus Franken.

Toch kijkt de coach vol vertrouwen uit naar het vervolg van de competitie. "Als we dit spel blijven spelen, dan zullen de punten ongetwijfeld volgen. Als we de juiste mentaliteit en deze inzet blijven tonen, dan gaan we normaal geen problemen krijgen dit seizoen." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties