Reactie De Sart: "Kunnen geen heel seizoen ongeslagen blijven"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
De Sart: "Kunnen geen heel seizoen ongeslagen blijven"
Foto: © SC

Standard weet na dertien overwinningen op een rij opnieuw wat verliezen is. Julien De Sart had het samen met Alpaslan Özturk op het middenveld niet onder de markt met de Deense tegenstander.

Sander De Graeve in Luik

Standard hing vooral in de eerste helft als los zand aan elkaar, maar De Sart zag dat anders. "We moeten werken op die automatismen. Dit is onze eerste nederlaag van het seizoen, nu is het vooral belangrijk dat we zondag reageren, en dat zeg ik in alle nederigheid."

Standard weet opnieuw wat verliezen is. "De voetjes staan terug op de grond, hoewel we niet in euforie leefden. Het is heel zeldzaam dat een ploeg een heel seizoen ongeslagen blijft. Het verlies viel vanavond, dat is jammer, maar er zijn nog vijf groepsmatchen. We kunnen dus nog steeds vijftien punten halen."

De toeschouwers bleven vanavond vooral thuis, maar dat neemt De Sart hen niet kwalijk. "We moeten winnen voor de supporters, want zij waren er ook steeds voor ons. We hebben de beste supporters van België, dat mogen we niet vergeten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties