"Al dat getiktak, dat is Club Brugge niet"

Leander Mespreuve
| 89 reacties
"Al dat getiktak, dat is Club Brugge niet"
Foto: © SC

Club Brugge zorgde voor ophef deze week. Het stuurde Garrido de laan uit en sloot Preud'homme in de armen. Analist en ex-speler Gert Verheyen is kritisch voor Blauw-Zwart: "Schuld niet alleen bij trainer".

“Het grote probleem is dat veel spelers het al jaren laten afweten. De enige die vooruitgang boekt, is  Maxime Lestienne”, zegt Verheyen in GvA. “Veel te vaak zie je spelers wegzakken naar een bedenkelijk niveau”.

“Ik kan er niet aan doen dat ik steeds bij dezelfde namen uitkom”, vervolgde een kritische Verheyen: “Vadis Odjidja is een van die spelers, maar neem er ook maar Refaelov en Vazquez bij”. “Nu en dan een goede wedstrijd, maar geen constante prestaties”. “Volgens mij ligt dit niet aan de trainer, maar aan de speler zelf”.

“Club slaagt er al jaren niet meer in om het beste in spelers naar boven te halen. Voelen ze zich niet goed bij Club”? Ook de identiteit van Club Brugge is verdwenen. “Schoon voetbal, al dat getiktak, sorry, dat is Club Brugge niet”, aldus een kritische Club Brugge coryfee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties