Reactie Bourabia: "En nu bevrijd spelen tegen Anderlecht"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Bourabia: "En nu bevrijd spelen tegen Anderlecht"
Foto: © SC

Rachid Bourabia hielp Lierse in het zadel door al na 4 minuten te scoren. De Pallieters wonnen uiteindelijk met 2-0 tegen Kortrijk. "Dit is een belangrijke overwinning", beklemtoont hij.

Robby Morren in Lier

"Ik had gezien dat hun keeper wat voor zijn doel stond, het was één kans op twee en de bal ging er goed in", zo omschreef Bourabia zijn doelpunt. "Het was een prima begin voor ons."

Het doelpunt was toch een beetje speciaal voor de middenvelder. "Mijn familie, mijn kleine broer was komen kijken. Zij wonen in Lille en als ze tot hier komen, probeer ik altijd te scoren."

Efficiëntie

"Dit keer hebben we de wedstrijd goed uitgespeeld. Het was nog niet perfect want Kortrijk had nog een grote kans op het einde van de wedstrijd maar we groeien wel als team. Het was al veel beter dit keer. We hadden nog heel wat kansen om te scoren, we moeten trachten nog efficiënter te zijn."

Lierse doet een goede zaak in het klassement. "Bergen heeft zijn wedstrijd verloren en morgen moet er nog enkele clubs spelen. Het is belangrijk dat we tonen dat we er staan. Daarom ook was dit een belangrijke wedstrijd."

Anderlecht

Volgende week moet Lierse op bezoek bij Anderlecht. Met deze overwinning op zak, zullen de Pallieters die partij ontspannen kunnen aanvatten. "We kunnen bevrijd spelen tegen Anderlecht. We beginnen met 0-0 en als we die wedstrijd verliezen, is dat voor ons geen ramp. Alles kan, wij hebben niets te verliezen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties