Reactie Trickovski: "Wij maakten meeste aanspraak op zege"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Trickovski: "Wij maakten meeste aanspraak op zege"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren maakte tegen Racing Genk een draak van een eerste helft bijna helemaal goed na de koffie. Ivan Trickovski kwam tweemaal dicht bij een goal en vond dat de thuisploeg de zege verdiende.

Sander De Graeve in Beveren

Waasland-Beveren was nergens in de eerste helft. "We verloren steeds de bal, zonder echt aanwijsbare reden. Aan het systeem lag het volgens mij niet. Defensief stonden we buiten enkele domme fouten heel sterk. In de eerste helft waren we niet goed, maar in de tweede helft waren wij de betere ploeg", aldus de huurling van Club Brugge.

"We hebben ons toen goed doorgezet en kregen toen de grootste kansen. We verdienden hier de drie punten. Na de rust vonden we de ruimte wel en kwamen er kansen." Trickovski was er zelf dicht bij. "Mijn schot trof de paal, ik had geen geluk. We hebben echt eens een zege nodig."

De Macedoniër stond op de nummer tien in plaats van op de flank en voelde zich er naar eigen zeggen goed. "Vroeger speelde ik al in een gelijkaardige positie, als was het toen meer als tweede spits. Ik heb het gevoel dat ik beslissender kan zijn als ik centraal speel. De afstand naar doel is dan niet zo groot als op de flank."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties