Vadis: "Er lopen geen Biglia's bij Anderlecht"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 89 reacties
Vadis: "Er lopen geen Biglia's bij Anderlecht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vadis Odjidja-Ofoe zegevierde gisteren tegen ex-club RSC Anderlecht. De hoofdstedelingen waren nergens, maar de Gentenaar was vooral hard voor het paars-witte middenveld. "Het is duidelijk dat er daar geen Lucas Biglia's rondlopen."

Cédric De Volder in Brugge

Club Brugge verpulverde RSC Anderlecht gisteren met zware 4-0-cijfers. De West-Vlamingen sluiten zo een woelige periode af. Toch beseft Vadis Odjidja-Ofoe dat de weg nog lang is. “Het liep vandaag allemaal heel vlot, maar we mogen ons niet blindstaren op het resultaat. Anderlecht was enorm zwak. Al is het natuurlijk logisch dat er momenteel euforie heerst.”

Ondertussen loopt Club al vijf punten uit op de rivalen uit Brussel. “Het is veel te vroeg in de competitie om nu al conclusies te trekken”, gaat Vadis verder. “Er breekt nu een nieuw hoofdstuk aan voor Club Brugge. Of Michel Preud’homme in de aanloop naar de partij van zich liet horen? Gisteren heeft hij de spelersgroep toegesproken. Hij stelde zich voor en liet verstaan dat hij het één en ander verwachtte van ons vandaag.”

"Trainerswissels ondertussen gewoon bij Club"

“Ik ben die trainerswissels ondertussen al gewoon bij Club”, gaat een grappende Gentenaar verder. “Het is ondertussen al nummer acht in vier seizoenen. Uiteindelijk is de groep amper bezig geweest met de gebeurtenissen van de voorbije dagen. De trainerswissel pakte alleszins goed uit met die 4-0.”

Maar terug naar RSC Anderlecht. De hoofdstedelingen leken nergens in vergelijking met de overwinning van vorig weekend tegen KV Mechelen. Hoe kijkt Vadis naar zijn ex-club? “Wedstrijden tegen Anderlecht blijven natuurlijk speciaal. Paars-wit heeft wel enkele goede spelers, maar het is duidelijk dat er geen Lucas Biglia’s rondlopen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties