Villa-coach: "Benteke wellicht sneller hersteld"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Villa-coach: "Benteke wellicht sneller hersteld"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het begint er steeds meer op te lijken dat Christian Benteke sneller dan verwacht opnieuw op een voetbalveld zal staan. Nu gelooft ook Aston Villa-coach Paul Lambert in de snelle revalidatie van de aanvaller.

Christian Benteke kampt momenteel met een blessure aan de heupbuiger. De eerste berichten spraken van een inactiviteit van zo’n zes weken. Dat betekent meteen dat de Rode Duivel het tweeluik met Kroatië en Wales zou moeten missen. Net daarom koos Marc WIlmots het zekere voor het onzekere: de bondscoach stuurde bondsdokter Kris Van Crombrugge en kinesist Lieven Maesschalck naar Birmingham. Dat kan je HIER nog eens nalezen.

Ook Paul Lambert gelooft in een snellere terugkeer van de aanvaller. “Christian maakt het momenteel goed”, aldus de oefenmeester op de webstek van The Villans. “Het lijkt er zelfs op dat hij sneller dan verwacht hersteld zal zijn van zijn blessure. We hebben nog twee wedstrijden voor de internationale break, maar die zou wel eens ideaal kunnen komen voor hem.”

Voor alle duidelijkheid: Lambert doelt op het feit dat Benteke in dat geval niet zou aantreden met België. De coach laat uitschijnen dat de Rode Duivel zijn rust nodig heeft. Een kleine hint richting de Belgische selectieheer? “Christian speelde een pak wedstrijden met KRC Genk vooraleer hij Aston Villa vervoegde. Sindsdien heeft hij nooit van een degelijke rustpauze kunnen profiteren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties