Vanderbiest: "Moeten drie punten pakken"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
Vanderbiest: "Moeten drie punten pakken"
Foto: © SC

KV Oostende neemt het zaterdagavond op tegen Sporting Charleroi. Na de overwinning tegen Aht in de beker hopen de kustjongens ook hun eerste zege te boeken in de Jupiler Pro League. "Wij gaan voluit voor de zege", aldus coach Vanderbiest op de website van KV Oostende.

KV Oostende 2.0, zoals sterke man Marc Coucke het graag omschrijft, lijkt er stilaan door te komen en zit in een goede flow na een gelijkspel tegen AA Gent en een bekeroverwinning tegen Ath. Kan KVO zaterdag ook winnen van Charleroi?

“Wij gaan natuurlijk voluit voor de zege, maar Charleroi wordt zeker geen hapklare brok. Het is een ploeg met heel wat ervaring en ze beschikken over kwaliteiten die wij voorlopig niet hebben. Ik ben ook benieuwd hoe mijn spelers met de druk zullen omgaan. Het is namelijk voor het eerst dat we drie punten ‘moeten’ pakken dit seizoen.”

Vanderbiest hoopt tot slot ook dat zijn aanvalsleider, Laurent Depoitre, eindelijk vertrokken is na zijn sterke prestatie in de beker. “Ik hoop dat hij gelanceerd is na zijn twee goals. Ik hoop ook dat de groep genoeg vertrouwen heeft getankt tegen Ath.”

Marc Coucke kijkt alvast uit naar het treffen met Charleroi. Hij liet via Twitter weten dat er zeker al 4.500 toeschouwers aanwezig zullen zijn in het Albertpartk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties