Gent-spelers reageren erg ontgoocheld

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Gent-spelers reageren erg ontgoocheld
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Het ontslag van Victor Fernandez bij AA Gent sloeg in de kleedkamer in als een bom. De spelers hadden na de partij in Leuven immers hun vertrouwen uitgesproken in hun Spaanse oefenmeester. Ze reageerden dan ook ontgoocheld op zijn C4.

Onder anderen Yassine El Ghanassy zit verveeld met het ontslag. "Ik ben enorm ontgoocheld. Ik werkte graag samen met meneer Fernández. Hij heeft me veel bijgeleerd. Bovendien is hij een goed mens. Zeer sympathiek en sociaal."

"Hopelijk zie ik hem nog even. Ik zou hem graag bedanken voor die paar maanden dat hij mijn trainer was. Hij geloofde in mij en gaf me vertrouwen. Echt, hij is een grote meneer. Net daarom ben ik zo ontgoocheld. Ik wens hem het allerbeste toe", aldus het woelwater in HLN.

Ervin Zukanovic, momenteel herstellende van een blessure, kijkt vooral naar de spelers. "De spelers dragen een grote verantwoordelijkheid in de beslissing van het bestuur. Als de resultaten uitblijven, is het altijd de trainer die als eerste onder vuur komt te liggen, terwijl hij niet op het terrein staat", geeft de verdediger in dezelfde krant aan.

"Spelersgroep draagt verantwoordelijkheid"

"In een competitie als de Belgische, waarin iedereen van iedereen kan winnen, moet een talentrijke spelersgroep op karakter en mentaliteit het verschil maken. Misschien steekt er iets te weinig 'over-mijn-lijk'-gevoel in onze groep. Het respect van de spelers was Fernández in ieder geval niet kwijt. Hij had de pech dat te veel jongens tegelijk onder hun beste niveau bleven."

Nicklas Pedersen reageerde vooral droevig. "Na dat goeie uur in Leuven had ik dit niet verwacht, neen. Dit maakt me triest, want ik heb graag met Fernández gewerkt. Pas op, ik respecteer de beslissing van het bestuur. Het loopt al het hele seizoen stroef, we hebben een paar keer met heel veel geluk gewonnen."

"Persoonlijk had ik niet het gevoel dat het óp was tussen de coach en de groep. Met de aanwezige kwaliteit zouden we met zekerheid voor een ommekeer hebben gezorgd, dat gevoel leefde bij wel meer spelers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties