"Het ideale moment voor Lukaku bij Rode Duivels"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
"Het ideale moment voor Lukaku bij Rode Duivels"
Foto: © SC

Christian Benteke geraakt misschien toch fit voor de cruciale WK- kwalificatitewedstrijden tegen Kroatië en Wales. Dat is minder goed nieuws voor Romelu Lukaku, die anders zo goed als zeker zijn plaats zou innemen.

"Als Benteke out is, dan is Lukaku zijn natuurlijke vervanger", zo oordeelt ook Alex Czerniatynski, voormalig speler van Anderlecht en Standard en de Rode Duivels. “Dit zou het ideale moment kunnen zijn voor Lukaku om zich te tonen bij de nationale ploeg”, vertelt hij aan onze redactie.

“Ik heb de indruk dat hij goed bezig is, en niet alleen omdat hij twee keer scoorde tegen Newcastle United. Hij miste na de voorbereiding bij Chelsea misschien wat vertrouwen, maar nu zie je dat hij er weer helemaal staat.”

Geen drastische wijzigingen

Als Benteke niet tijdig fit geraakt, dan moet Wilmots de ploeg niet te drastisch omgooien en vasthouden aan het quasi zelfde systeem, meent Czerniatynski. “Het loopt heel goed bij de nationale ploeg, dus dan moet je ook niet meteen nieuwe jongens gaan opstellen. Bij afwezigheid van Benteke zou ik sowieso starten met Lukaku.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties