Ophef rond blessure Bale houdt aan

Caroline Tonnelier
| 6 reacties
Ophef rond blessure Bale houdt aan
Foto: © SC

De blessure van Gareth Bale blijft de Spaanse en Britse pers beheersen. Terwijl Real ontkent dat zijn aanwinst met een zware blessure kampt, spreken Spaanse dokters over een zware fout bij de medische keuring.

Sinds zijn miljoenentransfer naar Real Madrid kwam Gareth Bale door aanhoudend blessureleed nauwelijks aan spelen toe. Gisteren berichtte het Spaanse Marca over een chronische hernia, die de Welshman tot vier maanden aan de kant zou houden. Een operatie zou immers noodzakelijk zijn om het probleem van de baan te krijgen, maar Real Madrid wil niet weten van een chirurgische ingreep en ontkent dat de blessure van Bale ernstig is. De club stuurde hieromtrent gisteren een officiële mededeling de wereld in, zoals u hier kunt nalezen. 

De Spaanse krant AS heeft het vandaag de blessuregevoeligheid van Gareth Bale. Het dagblad berekende dat de international al 78 wedstrijden miste sinds zijn debuut bij Tottenham Hotspurs in 2007. Bale miste onder meer de Olympische Spelen in 2012 en moest al twee keer onder het mes wegens ernstige blessures. In 2007-2008 was hij maanden buiten strijd met een enkelblessure en in 2009 moest hij drie maanden herstellen na een operatie aan de knie. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties