Courtois opnieuw onderwerp in Camp Nou

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 42 reacties
Courtois opnieuw onderwerp in Camp Nou
Foto: © SC

De naam van Thibaut Courtois weerklinkt opnieuw in de wandelgangen van Camp Nou. De Rode Duivel komt steeds nadrukkelijker in beeld bij de Catalanen. Ondertussen onderhoudt Victor Valdes een stoelendans met AS Monaco.

Victor Valdes werd eigenlijk afgelopen zomer al gelinkt aan de Franse promovendus annex leider. De doelman – wiens contract bij Barça in juni afloopt – weigerde immers een nieuwe overeenkomst in Catalonië en geeft zelf aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

De gesprekken met de Monegasken sprongen echter af, maar lijken ondertussen een tweede adem te hebben gevonden. Valdes op weg naar ASM? Dat kan je HIER nog eens nalezen.

De geruchten voeden meteen een nieuw hoofdstuk rond Thibaut Courtois. De Belgische nummer één – die de voorbije seizoenen indruk maakte bij Atlético Madrid – is in de Spaanse media opnieuw aan Barcelona gelinkt. Ook Chelsea lijkt niet langer afkerig te staan tegenover een definitieve verkoop van 21-jarige goalie. Al zal Barcelona ongetwijfeld af te rekenen hebben met stevige concurrentie van Los Colchoneros.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties