Jordan Lukaku streng: "Romelu bracht eindelijk iets bij"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 30 reacties
Jordan Lukaku streng: "Romelu bracht eindelijk iets bij"
Foto: © SC

Jordan Lukaku verwacht enkel het beste van broerlief Romelu. De flankverdediger van KV Oostende toont zich dan ook streng. "Het werd tijd dat Romelu de Rode Duivels eens iets bijbracht."

Romelu Lukaku kroonde zich afgelopen vrijdag tot held van de natie. De aanvaller van Everton FC begon door de blessure van Christian Benteke in de basis tegen Kroatië. Het jeugdproduct van RSC Anderlecht bedankte Marc Wilmots met twee doelpunten en het daarbij horende ticket voor het WK.

“Ik stond in de douche na de interland met Jong België in Noord-Ierland toen mijn ploeggenoten riepen dat Romelu had gescoord”, vertelt Jordan in Het Laatste Nieuws. “Ik heb de feiten eerst op internet nagekeken, want je weer maar nooit met die gasten.” (lacht)

“Ik ben gelukkig dat Romelu er eindelijk in geslaagd is om de Rode Duivels iets bij te brengen”, besluit de jeugdinternational. “Zijn invalbeurten tijdens de campagne waren niet op het niveau van de huidige lichting. Het doet hem dan ook deugd dat hij eindelijk een topwedstrijd kon spelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties