Ook Polen en Denemarken zien heil in ex-selectieheer België

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Ook Polen en Denemarken zien heil in ex-selectieheer België
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dick Advocaat is in trek op de 'bondscoachmarkt'. De Nederlander is momenteel werkzoekend. De voormalige selectieheer van de Rode Duivels wordt ondertussen nadrukkelijk geciteerd in Ierse, Poolse en Deens media.

De WK-kwalificatiecampagne sluit morgen de (Europese) deuren. Na het laatste duel zijn alle rechtstreekse tickets de deur uit. Steevast het ideale moment voor evaluaties en… ontslagen.

Morten Olsen heeft een half mirakel nodig om zich nog te plaatsen voor de barragewedstrijden met Denemarken. De definitieve uitschakeling van Polen kost Waldemar Fornalik zo goed als zeker de kop en ook in Ierland is het kommer en kwel. De groenhemden namen enkele weken geleden al afscheid van Giovanni Trapattoni.

De naam van Advocaat – die na zijn periode bij PSV geen werkgever meer had – werd al geciteerd in Ierland. Dat kan je HIER nog eens nalezen. Maar ook Polen en Denemarken lijken niet afkerig te staan tegenover de Nederlander. Vooral Denemarken lijkt in pole-position te liggen voor Advocaat: de roodhemden beschikken over een jonge, talentvolle kern en bovendien zijn de leefomstandigheden er uitstekend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties