De fauw: "Charleroi altijd moeilijk"

De fauw: "Charleroi altijd moeilijk"
Foto: © SC

Zulte Waregem wil zondagavond tegen Charleroi terug aanknopen met de overwinning in eigen huis. "We kunnen onze reeks verder zetten", aldus aanvoerder Davy De Fauw.

Door Aernout Van Lindt

"We mochten niet te lang stilstaan bij de wedstrijd tegen Maribor. Gelukkig volgen de wedstrijden elkaar snel op, zodat je ook niet te lang kan nadenken over een verloren wedstrijd", aldus de aanvoerder.

"We moeten nu tegen Charleroi onze reeks proberen verder zetten van ongeslagen te zijn thuis. We staan nog steeds goed in de stand, dus we moeten proberen de punten thuis te houden."

"We zullen misschien wel eens twee keer na elkaar verliezen"

Echt makkelijk zal dat niet zijn: "Charleroi is een moeilijke ploeg voor ons, we hebben het nog nooit makkelijk gehad tegen hen. Het zal dus aan ons zijn om alles te geven."

En dus ook de rug te rechten, iets wat Essevee alle voorgaande keren ook wist te doen toen iedereen dacht dat Zulte Waregem in de hoek zat waar de klappen vallen: "Dat klopt, al kan het ook eens zijn dat we nog eens twee keer verliezen na elkaar ook. Maar tot op heden hebben we in de competitie nog maar een keer verloren." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties