Niet te missen: Arsenal - Chelsea LIVE

Redactie
| 10 reacties
Niet te missen: Arsenal - Chelsea LIVE
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond staat er alweer topvoetbal op het programma. Zo kan u onder andere genieten van Arsenal - Chelsea. Bekijk alle wedstrijden live, gratis en voor niets.

De League Cup komt stilaan in de final stages. In deze boeiende midweek - met ook wedstrijden in de Jupiler Pro League - staan de achtste finales in Engeland op ons te wachten. Met daarbij een aantal onvervalste kleppers.

Uitkijken wordt het vooral naar de topper tussen Arsenal en Chelsea, twee topploegen die tegen elkaar de arena gaan met een stekje in de kwartfinales als inzet. Mogelijk krijgen enkele basisspelers rust, maar een klepper als Arsenal - Chelsea blijft altijd een lust voor het oog. Hopelijk mogen enkele Chelseabelgen hun opwachting maken.

Deze wedstrijd en ook enkele andere matchen uit de League Cup en de Spaanse competitie zijn live te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet! Registreer je gewoon even bij Unibet als dat nog niet is gedaan en geniet mee!

Wie ziet u winnen?

Waag een gokje via Unibet. Als Arsenal de punten thuishoudt, zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een bedrag van 162 euro. Gokken op Chelsea kan je ook goed uitkomen: 159 euro in een klap! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties