Reactie Kljestan: "Soms speel je tegen 9 en scoor je nog niet"

Robby Morren
Robby Morren
| 8 reacties
Kljestan: "Soms speel je tegen 9 en scoor je nog niet"
Foto: © SC

Anderlecht pakte de volle buit in Oostende maar sprakelend was het voetbal allerminst. Kljestan gaf toe dat het, ondanks de 0-3 score, een moeilijke wedstrijd was.

Robby Morren in Oostende

"Het was een moeilijke wedstrijd. De ervaring van sommige spelers heeft ons vandaag goed geholpen", oordeelde de middenvelder.

Er was heel wat commotie in Oostende omwille van de eerste goal. Die scoorde Anderlecht toen Mushekwi geblesseerd op de grasmat lag. "Ja, wij scoorden tijdens die enkele seconden dat hij op de grond lag. Dat is niet de beste manier om te scoren maar dat gebeurt nu eenmaal in het voetbal." Kljestan verwees met een knipoog naar de wedstrijd van afgelopen zondag tegen Standard. "Soms speel je tegen negen en scoor je nog niet."

De Amerikaan was zelf de auteur van de derde goal. "Ik stond op het juiste moment op de juiste plaats. Het is altijd leuk om te scoren. Ik voel me goed." Ook over de andere doelpuntenmaker, Mitrovic, had Kljestan een mening. "Hij kende een moeilijke eerste helft maar scoorde wel een belangrijke goal. Hij speelde een betere tweede helft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties