Lierse-sfeergroep wil signaal geven aan de spelers

Lierse-sfeergroep wil signaal geven aan de spelers
Foto: © SC

Lierse doet het qua resultaten niet zo goed, maar het voetbal is wel naar wens van de supporters. Daarom roept de sfeergroep van de Pallieters, Yellow Black's Army, de fans op om zich zaterdag achter de ploeg te scharen.

"Dat we niet op kop gingen staan met 9 punten voorsprong hadden we op voorhand al kunnen inschatten. Desalniettemin krijgen we momenteel het meest verzorgde voetbal in jaren te zien. Daarom roepen wij iedere aanwezige Lierse supporter op om zaterdag tegen Charleroi zijn Lierse sjaal mee te brengen en deze fier boven het hoofd te houden tijdens het zingen van het alomgekende ‘You'll Never Walk Alone’ voor de match. Dit lied heeft ons vergezeld zowel tijdens de kampioenenviering als tijdens het vieren van onze redding, en is daarom zonder twijfel een betekenisvolle keuze", laat de sfeergroep weten.

"Wij vinden dit een gepast signaal om onze spelers te tonen dat wij nog steeds achter hen staan! Neem dus zaterdag je Lierse-sjaal mee, zing uit volle borst ‘You’ll Never Walk Alone’ met ons en steun zo onze jongens!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties