Reactie "Weer met lege handen"

Tamara Vereecken
| 2 reacties
"Weer met lege handen"
Foto: © SC

Guillaume Francois verloor met Charleroi op het Lisp en net als z'n trainer besefte de middenvelder achteraf dat de Carolo's dit vooral aan zichzelf te danken hadden.

Het leek alsof beide ploegen tot na de rust hadden gewacht om de match te laten losbarsten, en uiteindelijk was het de thuisploeg dat zich naar de overwinning knokte met tien tegen elf.

Charleroi en Francois moesten dus met enkel een nederlaag op zak terugkeren naar het Zwarte Land, alweer een koude douche? “Ik ga niet zeggen dat de winst oververdiend is, maar wij pakten het gewoon weer niet slim aan.We speelden geen slechte eerste helft, slaagden er opnieuw in om op voorsprong te komen en dan gleed Martos weg, wat iedereen kan overkomen uiteraard."

Die 1-1 was een kantelmoment, al restte er voldoende tijd om nog eens te scoren. “Ja, maar we slaagden er niet te profiteren van de man-meer-situatie, da’s een gebrek aan maturiteit…" De rode kaart voor Watt was inderdaad ook een belangrijk moment in de match. "We hadden vanaf dan meer moeten switchen, de vrije man zoeken maar dat deden we niet. Iedereen gaf zich voor 200%, jammer dat we weer met lege handen staan.”

Rode kaart

In een duel tussen Ederson en Watt zag scheidsrechter Virant dat deze laatste een slag zou hebben gegeven aan Ederson. Watt mocht dus alweer gaan douchen na een invalbeurt van amper 30 seconden. Heb jij gezien wat er precies gebeurde? “Ik denk dat het een ongelukkig toeval was waarbij het leek alsof Watt een slag uitdeelde, al weet ik het ook niet echt zeker, dat zal blijken uit de beelden. De ref trok wel heel snel rood, al had ik de indruk dat hij nadien ook compenseerde door sneller te fluiten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties