Jeurissen: "Club Brugge geeft verkeerd signaal"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 405 reacties
Jeurissen: "Club Brugge geeft verkeerd signaal"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge maakt zondag de verplaatsing naar Luik. Opvallend detail: op de blauw-zwarte webstek werd de scheidsrechter van dienst nu al op de korrel genomen. Robert Jeurissen reageerde dan ook verrast wanneer we hem met de feiten confronteerden.

Door Cédric De Volder

Alexandre Boucaut moet zondag de topper tussen Standard en Club Brugge in goede banen leiden. En daar is men in West-Vlaanderen niet tevreden mee. Op de Club-website werd vandaag een overzichtje gepubliceerd van de ‘blunders’ die de scheidsrechter al maakte tijdens wedstrijden van Club.

“Boucaut is een spelleider die Club de voorbije twee seizoenen zwaar benadeelde”, staat te lezen op de webstek. Verder komt er een opsomming van wedstrijden tegen RSC Anderlecht, KV Kortrijk en Zulte Waregem waarin Boucaut – volgens de blauw-zwarten althans – foute beslissingen maakte.

"Boucaut zal sowieso de wedstrijd leiden"

Het is op z’n minst bizar te noemen dat Club op de officiële webstek dergelijke uitlatingen doet. “De club geeft dan ook een verkeerd signaal”, vertelt Robert Jeurissen in een reactie aan Voetbalkrant.com. “Het zal mijn beslissing echter niet beïnvloeden. Boucaut zal sowieso de wedstrijd leiden.”

“Elke club moet ervan uitgaan dat een scheidsrechter zijn beslissingen in eer en geweten neemt”, besluit de scheidsrechtersbaas. “Als ik elke scheidsrechter die al eens een foutje maakte weghaal bij een club, heb ik er op zondag geen enkele meer over.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties