Reactie Milivojevic: "Haalden het maximum uit wedstrijd"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 15 reacties
Milivojevic: "Haalden het maximum uit wedstrijd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht verraste gisteren het sterrenensemble van Paris Saint-Germain. De landskampioen vierde het puntje dan ook als een overwinning. "We hebben het maximum uit deze wedstrijd gehaald", was Luka Milivojevic duidelijk.

Cédric De Volder in Parijs

Elke Belgische voetbalfan – of althans de aanhang van RSC Anderlecht – zou op voorhand getekend hebben voor een puntje in Parijs. Luka Milivojevic toonde zich dan ook een tevreden middenvelder. “We hebben een puntje behaald tegen een potentiële winnaar van de Champions League. In dat opzicht haalden we het maximum uit deze wedstrijd.”

"Hebben de goede balans gevonden"

Twee weken geleden werd paars-wit nog zoek gespeeld tegen Zlatan Ibrahimovic en kornuiten. Wat maakte het verschil in het Parc des Princes? “Ik moet toegeven dat PSG minder sterk voor de dag kwam. En wij speelden natuurlijk ook beter dan in de heenwedstrijd. Vooral onze rust aan de bal vond ik opvallend. Wat ik van het samenspel met Sasha Kljestan en Demy de Zeeuw vind? We hebben de goede balans gevonden.”

Het puntje is vooral een persoonlijke overwinning van John van den Brom. De Nederlandse veldheer kreeg de voorbije weken immers bakken kritiek over zich heen. “Onze coach maakt keuzes in eer en geweten”, besluit de Serviër. “Ik ben dan ook gelukkig voor het team dat het deze keer goed uitpakte. Al hadden we het de laatste minuten enorm lastig om dat puntje vast te houden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties