Lyon pakt in slotseconde de zege

Joris De Wolf

Olympique Lyon heeft een broodnodige overwinning geboekt op het veld van Saint-Étienne. Het werd 1-2 in het Stade Geoffroy-Guichard. Lyon kon pas in de allerlaatste minuut van de extra tijd de zege binnenrijven.

Pas in de tweede helft viel het eerste doelpunt van de wedstrijd. Lacazette scoorde de openingsgoal. Een kwartier later stonden de bordjes opnieuw in evenwicht dankzij een doelpunt van Hamouma. De wedstrijd leek op een gelijkspel af te stevenen tot Briand er op aangeven van Yoan Gourcuff toch nog 1-2 van maakte.

Lyon springt door deze overwinning van de vijftiende naar de zevende plaats in het klassement. De troepen van Rémi Garde hebben nu evenveel punten verzameld als Saint-Étienne.