Reactie Benteke: "Sinds blessure heb ik moeite de goal te vinden"

Benteke: "Sinds blessure heb ik moeite de goal te vinden"
Foto: © SC

Het loopt even wat minder voor Christian Benteke. Sinds zijn blessure kwam hij niet meer aan scoren toe voor Aston Villa en ook bij de Rode Duivels vond hij - ondanks een paar aardige kansen - de weg naar de netten niet.

Benteke vond achteraf wel niet dat hij een moeilijke match achter de rug had. "Nee, helemaal niet. Het was een goeie wedstrijd van ons. We hadden kunnen scoren, maar hadden pech in de afwerking. Twee keer op de paal en zij scoren bij hun eerste echte kans. Dat heeft ons wel pijn gedaan. Ik denk dat vandaag vooral een gebrek aan efficiëntie was."

En daar mag ook Benteke mea culpa voor slaan. "Ik had misschien wel moeten scoren. Ik zoek ook geen excuses. Sinds mijn blessure heb ik het moeilijk om de goal te vinden, maar ik maak me nog niet ongerust. Eén keer scoren en ik kan vertrokken zijn."

"Het is frustrerend, want het resultaat van vanavond is geen reflectie van het spel. Zij hebben het geluk wel aan hun zijde gehad en wij niet. Maar ja, ze staan ook niet voor niets vierde in de wereld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties