Zidane in Giroud in koor: "WK is een must"

Leander Mespreuve
| 4 reacties
Zidane in Giroud in koor: "WK is een must"
Foto: © SC

Frankrijk staat dinsdag voor de match van de waarheid. In Parijs moet het twee doelpunten ophalen tegen Oekraïne om alsnog naar het WK te gaan. De Fransen hebben nog hoop in een goede afloop.

Zinedine Zidane, volgens kenners de beste Franse voetballer ooit, gelooft nog in de kansen van zijn jonge landgenoten. “We weten allemaal dat we het zullen halen”, aldus de Fransman met Algerijnse roots. Zidane maakte deel uit van de gouden Franse generatie die in 1998 wereldkampioen werd in eigen land.

Ook Olivier Giroud toont zich strijdlustig. “We zijn klaar om te strijden. Het zal niet eenvoudig worden, want Oekraïne heeft een goede ploeg. Toch moeten we dit nog kunnen rechtzetten in dé belangrijkste match van het jaar. We zullen het halen, daar ben ik van overtuigd”, aldus de trefzekere Arsenal-spits.

Indien ‘Les Bleus’ zich niet kunnen plaatsen voor het WK, zal dus naast Ronaldo of Ibrahimovic nog een klepper van formaat thuis moeten blijven. De favoriet voor de gouden bal, Franck Ribéry, weet dus wat hem te doen staat. Parijs onder hoogspanning.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties