Barça bevestigt interesse in twee toppers

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Barça bevestigt interesse in twee toppers
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Barcelona heeft haar pijlen gericht op José Manuel Reina en Marc-André ter Stegen. Ondertussen proberen de Catalanen Victor Valdés nog steeds te overtuigen van een verlengd verblijf.

FC Barcelona probeert al enkele maanden het aflopende contract van Victor Valdés te verlengen, maar de goalie gaf al die tijd aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Vooral AS Monaco lijkt te kunnen profiteren van de verhuisdrang van de doelman. De Catalaanse grootmacht ging dan maar op zoek naar alternatieven en bevestigt via de officiële kanalen de interesse in twee doelmannen: José Manuel Reina en Marc-André ter Stegen.

Eerstgenoemde kent het grote publiek vooral als Pépé Reina. De Spanjaard doorliep de jeugdreeksen bij Barça, maar maakte naam als doelman van Liverpool FC. De komst van Simon Mignolet dwong hem echter te verhuizen richting SSC Napoli. De 31-jarige goalie ligt echter nog steeds onder contract bij The Reds en dat opent perspectieven.

Marc-André ter Stegen is dan weer hét opkomende Duitse talent. De 21-jarige doelman verdrong enkele seizoenen geleden Logan Bailly uit doel bij Borussia Mönchengladbach en is sindsdien een vaste waarde. Enig nadeel: zijn prijskaartje ligt wellicht een pak hoger dan dat van zijn Spaanse concullega.

Maar ook José Manuel Pinto ruikt zijn kans. De 38-jarige doelman is al sinds 2008 een vaste waarde op de Catalaanse bank. Zijn verhaal kan je HIER nog eens nalezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties