Feyenoord moet niet meer aankloppen bij Been

Feyenoord moet niet meer aankloppen bij Been
Foto: © SC

Het vertrek van Mario Been bij Feyenoord indertijd heeft diepe wonden geslagen. Nochtans blijft de Rotterdamse club zijn grote liefde, maar de manier waarop hij moest vertrekken heeft pijn gedaan...

Been is niet van plan ooit nog terug te keren naar Rotterdam. "Nee, dank je. Dan bedank ik voor de eer. Nogmaals, het heeft me veel te veel pijn gedaan om daar weg te moeten. In mijn hart is het nog steeds mijn club en ik ga die fout niet twee keer maken. Ik heb er gezeten, ben enorm trots dat ik trainer van Feyenoord geweest ben. Nu zit ik hier en gaan we zien wat de toekomst brengt", zegt de trainer van Genk tegen FOX Sport.

"Zeker een kans om gooi te doen naar titel"

Bij Genk doet hij het dit seizoen weer goed en Europese overwintering ligt binnen handbereik. "Mijn ambitie is om elk jaar weer zo hoog mogelijk te eindigen met deze club. Dan wordt het steeds moeilijker omdat je vorig jaar natuurlijk de beker gewonnen hebt en Europees overwintert."

"Dan zijn er nog maar twee dingen over: de Europa Cup winnen, die illusie heb ik niet op dit moment, en kampioen worden. We hebben dit jaar zeker de kans om een gooi te doen naar de titel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties