Gillet: "Zonder blessure had ik gespeeld tegen Colombia"

Gillet: "Zonder blessure had ik gespeeld tegen Colombia"
Foto: © SC

Guillaume Gillet traint terug voluit mee met de groep bij Anderlecht. De vleeswonde die hem een aantal weken aan de kant hield, lijkt stilaan genezen. "De pijn is weg, het litteken nog niet helemaal", aldus de speler die helemaal wil terugkomen.

"Zonder die blessure had ik gespeeld tegen Colombia en Japan. Het is heel zuur om die twee wedstrijden te moeten hebben missen", aldus Gillet in Het Nieuwsblad.

"Voor wie in België speelt, wordt het zaak een tandje bij te steken. Dat geldt zowel voor mij als voor Thomas Meunier. De bondscoach zal me niet meenemen voor mijn mooie ogen."

De blessure van Gillet kon op geen slechter moment vallen. Zowel bij de Rode Duivels als bij Anderlecht lijkt hij daardoor mogelijk - voorlopig - naast de ploeg te gaan vallen. 

Bij Paars-Wit is Anthony Vanden Borre helemaal terug van weggeweest, bij de Rode Duivels is Thomas Meunier ineens een extra optie op rechtsback. Daarover was de bondscoach zeer duidelijk na de wedstrijd tegen Japan: "Hij is heel goed geïntegreerd in de groep, Thomas is een extra speler in de kern."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties