Rednic stuurt Kola en Cendros naar B-kern

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Rednic stuurt Kola en Cendros naar B-kern
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mircea Rednic heeft Rodgers Kola en Pablo Cendros naar de B-kern verwezen voor uiteenlopende redenen. Bij de aanvaller lijkt het een tijdelijke straf te gaan worden. Cendros moet zich meer zorgen maken. Verder is Zukanovic nog steeds op de sukkel.

Sander De Graeve in Gent

Rednic deelde de maatregel mee op de wekelijkse persbabbel. "Kola en Cendros trainen tijdelijk bij de B-kern." Bij de Afrikaan ligt een laattijdige terugkeer na een interland aan de basis. "Hij had vijf dagen nodig om terug te keren, dat kan niet."

Bij Cendros liggen de kaarten anders. Hij kwam al een tijdje niet in de plannen van de Roemeen voor en nu lijkt zijn verhaal definitief gedaan. "We hebben drie rechtsbacks en hij staat op nummer drie, dat heb ik hem duidelijk gezegd. Daarna ging zijn trainingsarbeid achteruit. Voor hem moeten we een oplossing zoeken."

Rednic wil vooral voorkomen dat de Spanjaard op training andere spelers beïnvloedt. Verder zit ook Ervin Zukanovic niet in de meest gelukkige periode van zijn carrière. Hij is na twee maand blessureleed nog steeds niet fit. "Hij onderging vandaag nog een test, maar voelt zich niet 100%. Ik wil geen risico's nemen met een speler die al zo lang uit is", aldus Rednic.

Gonzalez Pirez traint intussen wel al mee met de groep. De match tegen Waasland-Beveren komt wel nog te vroeg. De volledige selectie geven we hieronder mee. Sébastien Locigno krijgt zijn eerste selectie.

Selectie Gent: Boeckx, Padt, Nahayo, El Ghanassy, Dejaegere, Neto, Kage, Hubert, Arzo, Van Der Bruggen, Rafinha, Maes, Asare, Soumahoro, Lepoint, Pedersen, Maréval, Locigno, Privat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties