Ivan Santini: "Hopen op Brazilië"

Joris De Wolf
| 0 reacties
Ivan Santini: "Hopen op Brazilië"
Foto: © SC

KV Kortrijk draait nog altijd goed mee in de bovenste regionen van het klassement. Met een zevende plaats op amper een puntje van die felbeheerde zesde stek doen de Kerels het prima. "Een geheim hebben we niet, iedereen werkt gewoon keihard."

De voorbije weken liet Kortrijk punten liggen op de velden van Racing Genk en Cercle Brugge. “Die opeenstapeling van uitwedstrijden heeft ons een beetje de das omgedaan”, zegt Kortrijk-spits Ivan Santini in een gesprek met Voetbalkrant.com. “We hebben er enkele belangrijke punten laten liggen.”

“Mijn vertrouwen blijft onaangetast”

Voor Santini is het al geleden van de wedstrijd tegen Club Brugge dat hij nog eens de weg naar het doel vond. Toch panikeert hij niet. “Dat is normaal. Als we opnieuw beter gaan beginnen spelen, zal ik meer kansen krijgen om te scoren. Mijn vertrouwen is onaangetast.”

Op het veld van OH Leuven moeten de West-Vlamingen proberen iets recht te zetten.  “Ook ons vertrouwen als team is niet geschaad. We hebben de voorbije twee weken tijdens de interlandbreak keihard gewerkt. Hopelijk resulteert dat nu in een overwinning. Leuven zal het ons in geen geval cadeau geven.”

Kroatië wist zich afgelopen dinsdag te plaatsen voor het WK in Brazilië. Voor Santini een hele opluchting. “Ik heb me tijdens de wedstrijd echt zitten opjagen. Ik moest de matchvolgen op een livestream die constant uitviel. Uiteindelijk ben ik toch opgelucht met de kwalificatie. Ijsland was geen gemakkelijke opponent.”

“Ik heb nog zes maanden om me te bewijzen aan de bondscoach”

“Zelf droom ik van Brazilië, ik zal mijn hoop niet verliezen. Ik heb nog zes maanden om me te bewijzen en me te tonen aan de nieuwe bondscoach (Niko Kovac, nvdr). Hij is een heel goede trainer en ik denk wel dat hij me volgt”, besluit Santini.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties