Sengier: "Ik wil nu vooral rust"

Sengier: "Ik wil nu vooral rust"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Bjorn Sengier is niet langer een speler van Antwerp FC. In de pers vlogen de insinuaties vandaag in het rond. Voetbalkrant.com wachtte de heisa echter af en liet de doelman reageren. "Ik wil nu vooral heel veel rust."

Door Cédric De Volder

Afgelopen zaterdag liet Voetbalkrant.com weten dat het huwelijk tussen Bjorn Sengier en The Great Old aan scherven lag. Dat kan je HIER nog eens nalezen. De Antwerpse – en bij uitbreiding Belgische – voetbalwereld rook een verhaal en sprong erop. Onze redactie liet de doelman zelf eventjes aan het woord.

Diverse bronnen maken ondertussen gewag van een onaangekondigde controle op de Bosuil. Daarbij zou bij de 34-jarige Oost-Vlaming een verboden middel zijn aangetroffen. Wij willen hem echter niet veroordelen vooraleer de feiten bewezen zijn.

"Tijd nodig om alles te laten bezinken"

“Ik vind vooral de manier waarop ik in de media ben behandeld niet prettig”, aldus de voormalige goalie van onder meer KMSK Deinze, Zulte Waregem en Willem II. “Ik wil nu vooral heel veel rust en de tijd om alles te laten bezinken. Dat kan ik in mijn ogen het best doen bij familie en vrienden.”

“Veel meer kan ik op dit moment niet zeggen”, besluit Sengier. “Ik zal ten gepaste tijde naar buiten komen met het vervolg van dit verhaal. Al wil ik wel nog eventjes benadrukken dat ik niet ben ontslagen bij Antwerp. Beide partijen hebben beslist om de overeenkomst stop te zetten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties