Pakken Dries Mertens en co de overwinning in Duitsland?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Pakken Dries Mertens en co de overwinning in Duitsland?
Foto: © SC

In groep F van de Champions League staat er vanavond heel veel op het spel. Mits een overwinning zijn zowel Arsenal als Napoli zeker van de volgende ronde. Makkelijk zal dat niet worden. Arsenal ontvangt Marseille terwijl Napoli richting Duitsland trekt voor de clash tegen Dortmund.

Arsenal startte als een wervelwind aan het seizoen 2013-2014. Zowel in de Premier League als in hun poulefase van de Champions League staan ze op kop. Olympique Marseille mag normaliter geen probleem vormen. De Fransen staan laatste in de poule met nul punten. Of onze landgenoot Thomas Vermaelen speelminuten krijgt staat nog niet vast. Wenger koos afgelopen weekend opnieuw voor Koscielny-Mertesacker als centrale duo.

Napoli wacht de lastige klus op het veld van Borussia Dortmund. Die Borussen staan drie punten achter op de Zuid-Italianen, dus mits een overwinning is alles nog mogelijk op de laatste speeldag. Napoli moet het zonder hun geblesseerde kapitein Marek Hamsik doen. De Slowaak kampt met een vervelende voetblessure. Onze landgenoot Dries Mertens krijgt naar alle waarschijnlijkheid wel speelminuten van Napoli-coach Rafael Benitez.

Kan Napoli ook winnen in Dortmund?

Dan kan een gokje van 60 euro bij Unibet u meteen een smak geld opleveren. Een overwinning van Napoli levert je in totaal een mooie375 euro op. Geloof je eerder in een gelijkspel? Dan kan je 264 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK  uw gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties