Nico Van der Linden: "Uitgaan van eigen sterkte"

Joris De Wolf
| 1 reacties
Nico Van der Linden: "Uitgaan van eigen sterkte"
Foto: © SC

Beerschot Wilrijk speelt komend weekend zijn laatste thuiswedstrijd van het kalenderjaar 2013. Met Houtvenne krijgen ze de nummer drie uit het klassement tegenover zich. "Het wordt een wedstrijd op het scherpst van de snee."

Nico Van der Linden is dit seizoen de rots in de branding bij de eersteprovincialer. De centrale verdediger speelt heel solide en straalt rust en zekerheid uit. Geen toeval dat Beerschot Wilrijk nog maar zes tegendoelpunten kreeg dit seizoen. “Dat is niet alleen mijn verdienste”, zegt Van der Linden op de website van de club. “Met Jef Snyders hebben we een doelman die punten pakt. Als je weet dat er iemand als Jef achter je staat, dan is dat al een enorme geruststelling.”

“Dit seizoen kwamen we eigenlijk nog niet veel in de problemen. Enkel tegen FC De Kempen lagen we onder en verloren we uiteindelijk de wedstrijd. Maar voor de rest zijn we er altijd in geslaagd ons meesterschap om te zetten in een overwinning.”

Komend weekend komt Houtvenne op bezoek. “We zijn er van ons van bewust dat het een moeilijke partij zal worden. Een wedstrijd op het scherpst van de snee. Maar we moeten niet te veel naar de tegenstander kijken. We moeten ons vooral focussen op onze eigen kwaliteiten, uitgaan van eigen sterkte.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties