Reactie Messoudi hervalt in oude blessure: "Het ziet er niet goed uit"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
Messoudi hervalt in oude blessure: "Het ziet er niet goed uit"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Pech voor OH Leuven. Het ziet er naar uit dat de club Mo Messoudi een tijdje zal moeten missen. De middenvelder moest in Genk tijdens de rust in de kleedkamer blijven. "Dit is weer dezelfde blessure als in het begin van het seizoen", sakkert Messoudi.

Robby Morren in Genk

"Ik had zaterdag nog voluit getraind en dat liep goed. Het is de hamstring, dezelfde blessure als in het begin van het seizoen. Het is wachten op de diagnose maar het ziet er niet goed uit", vreest de spelmaker. "Gent zal ik sowieso niet halen."

OHL ging in de Cristal Arena met 3-0 de boot in nadat Genk een helft lang de tanden stuk beet op de Leuvenaars. "Onze eerste helft was goed, we hebben niet veel weggegeven", oordeelt Messoudi. Het was Ogunjimi die in het begin van de partij vrij mocht uithalen in de zestien maar hij besloot naast. "Hij wist waarschijnlijk niet dat hij iets meer tijd had, dat is jammer."

"Het seizoen wat meer kleur geven met de beker"

"Het stond bij ons tactisch perfect in die eerste helft en we konden enkele keren dreigen. Bovendien vond Genk de oplossing niet. In het begin van de tweede helft kregen we  te makkelijk een goal tegen en daarna werd het moeilijk. Ik vind 3-0 wel zware cijfers gezien onze goede eerste helft."

In de competitie vergaat het OH Leuven niet goed maar woensdag kan de club een vervolg breien aan het bekerverhaal. "De beker is voor ons een manier om ons seizoen toch wat meer kleur te geven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties