Lommel in polepositie voor 2e periode: "We gaan er vol voor, ook tegen Westerlo"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 8 reacties
Lommel in polepositie voor 2e periode: "We gaan er vol voor, ook tegen Westerlo"
Foto: © SC

Lommel United is momenteel één van de betere teams in tweede klasse. De Limburgers doen het goed en liggen in polepositie om de tweede periode te winnen. Voetbalkrant.com had een gesprek met aanvaller Zinho Gano.

Lommel United huurt Gano voor een seizoen van Club Brugge, waar Gano niet meteen uitzicht had op veel speelgelegenheid. Na een mindere start loop het heel goed voor de spits en zijn team. “We zijn er inderdaad wat aan het doorkomen na een moeilijke start.”

"Voorlopig nog niet echt bezig met eindronde"

De eindronde halen, is dat iets wat ook écht leeft bij Lommel? “Nog niet echt. We bekijken het voorlopig nog wedstrijd per wedstrijd, maar we staan wel eerste in de tweede periode en dus gaan we er ook vol voor. We zijn er nu zo dicht bij.”

Komend weekend mogen Gano en co zich meten met Westerlo, dat één punt minder telt in de tweede periode. “Ook in het Kuipje gaan wij voor de volle winst. Het zal een moeilijk worden voor beide teams, een stevig matchke zeg maar. De promotie is prioriteit voor hen, terwijl wij niet echt een bepaalde plaats voor ogen hebben. Al hebben we wel een ploeg om top-zes mee te spelen.”

"Op dit moment ben ik niet bezig met Club Brugge, ik wil er het beste van maken bij Lommel"

Zoals reeds aangehaald, staat de twintigjarige spits nog steeds op de loonlijst bij Club Brugge. Bij de beloften maakte hij vorig seizoen indruk en scoorde hij aan de lopende band. Maar een échte kans in het eerste elftal van blauw-zwart kreeg hij nog niet. “Op dit moment ben ik ook niet echt bezig met Club.”

“Ze volgen mijn prestaties en ik wil er gewoon het beste van maken bij Lommel United. Tijdens mijn eerste maanden hier heb ik al heel wat bijgeleerd. Ik sta steviger op mijn bene en loop nu ook slimmer. Wat mijn verwachtingen nog zijn voor dit seizoen? Zo hoog mogelijk eindigen en zoveel mogelijk scoren, hé.” (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties