Vanden Borre: "Het ligt niet aan van den Brom"

Vanden Borre: "Het ligt niet aan van den Brom"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anthony Vanden Borre heeft een pleidooi gehouden voor zijn trainer. "Het ligt niet aan de trainer. De spelers moeten naar zichzelf kijken. Het is tijd om op te staan", is de verdediger duidelijk.

Vanden Borre is een van de weinigen bij Anderlecht die al verschillende crisisjes bij de landskampioen heeft meegemaakt. "Maar deze keer is het de moeilijkste periode die ik hier al kende", is Vanden Borre eerlijk tegen Gazet van Antwerpen. "Al die nederlagen kruipen in de hoofden en zeker de manier waarop we verliezen is frustrerend."

Er wordt steeds meer naar de trainer gekeken als oorzaak van de malaise, maar daar gaat de rechtsback niet mee akkoord: "Ik denk niet dat hij de oorzaak is. De spelers moeten naar zichzelf kijken, het is tijd om op te staan. Als we enkele matchen kunnen winnen, zal het vertrouwen misschien komen en dan zijn we vertrokken."

Het programma van Anderlecht in december oogt wel zwaar, met nog matchen tegen Waasland-Beveren, Olympiakos, Gent, Standard en Zulte Waregem voor de boeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties