Reactie Klaasen: "Scoorde met m'n chocoladebeentje"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Klaasen: "Scoorde met m'n chocoladebeentje"
Foto: © SC

Robert Klaasen mocht nog eens invallen bij Kortrijk en maakte in extremis nog de gelijkmaker op aangeven van Chevalier, die andere invaller. Hij scoorde de goal met zijn mindere rechtervoet.

Sander De Graeve in Kortrijk

Klaasen, normaal een aanvallende middenvelder, viel in op de linkerflank. "Het was een nieuwe positie voor mij, de trainer wou dat ik voetbal bracht vanop die flank en voor aansluiting zorgde." Net dat laatste was hij bij de goal niet van plan.

"Ik dacht dat Chevalier die lange bal van Brecht Capon niet meer zou halen, maar dan hoorde ik mijn trainer roepen: 'aansluiten, aansluiten!' Ik kwam dan nog net voor de verdediger en tikte hem dan binnen met rechts, m'n chocoladebeentje. Ja, zo noemen we in Nederland je mindere voet."

De jonge Nederlander kwam nog niet vaak aan spelen toe en zat woensdag nog in de tribune. "Het was mijn beurt woensdag. Natuurlijk denk en hoop je meer in actie te komen, maar als de jongens die spelen het goed doen is het normaal dat de trainer niet wisselt. Ik steek het niet in mijn hoofd en blijf werken. Ik speel op een constant niveau bij de beloften en daar is de coach ook erg tevreden over."

Het was alvast een goed moment om zich te tonen, er zaten namelijk enkele familieleden van de Nederlander in de tribune.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties