Vermeersch begrijpt schorsing niet: "Alles is in orde"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Vermeersch begrijpt schorsing niet: "Alles is in orde"
Foto: © SC

RWDM Brussels mag vanavond niet aantreden bij Virton en krijgt automatisch een forfaitnederlaag aangesmeerd. Johan Vermeersch laat echter weten dat de dossiers afgehandeld zijn. "Alle betalingen zijn afgelopen donderdag volbracht."

Door Cédric De Volder

RWDM Brussels mag vanavond niet aantreden bij Virton. De hoofdstedelingen werd afgelopen maandag immers geschorst voor openstaande schulden bij zes voormalige spelers. Volgens Johan Vermeersch zijn de dossiers ondertussen afgehandeld. “Ik heb al het nodige gedaan.”

“Alle spelers zijn ondertussen betaald”, bevestigt Johan Vermeersch aan de redactie van Voetbalkrant.com. “Waarom we dan alsnog een schorsing moeten uitzitten? Blijkbaar spreekt artikel 2261 van het Bondsreglement ons tegen.”

"Deze zaak kan een staartje krijgen"

“Ik heb bij mijn terugkeer uit Monaco die betalingen onmiddellijk volbracht”, aldus de voorzitter van RWDM Brussels. “Daar hebben de KBVB en advocaat Johnny Maesschalck akte van genomen. Dat fameuze artikel zegt echter dat er een werkdag moet zijn verlopen tussen de betaling en de opheffing van de schorsing.”

“Mijn ploeg is dus pas vanaf dinsdag opnieuw speelgerechtigd”, gaat Vermeersch verder. “En dat terwijl alles op dit moment al in orde is. Ik vrees dat deze zaak wel eens een staartje zou kunnen krijgen. Ik sluit niet uit dat Brussels gerechtelijke stappen zal ondernemen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties