Rednic waarschuwt El Ghanassy: "Veranderen of plaats kwijt"

Rednic waarschuwt El Ghanassy: "Veranderen of plaats kwijt"
Foto: © SC

Mircea Rednic is niet tevreden met de houding van Yassine El Ghanassy. De flankspeler lijkt te veel vedette- allures aan de dag te leggen. Zoals woensdag, toen hij bij zijn vervanging zijn frustratie uitwerkte op een waterflesje.

Sander De Graeve in Gent

En Rednic waarschuwt zijn grillige aanvaller. "Enkel de ploeg telt, Gent is meer dan Yassine El Ghanassy alleen", aldus Rednic. "We moeten elke keer over Yassine beginnen praten, maar hij moet nu eindelijk eens inzien dat hij een profvoetballer is. Hij moet trainen en spelen."

"Als hij niet snel verandert, zal hij ook zijn plaats verliezen. Hij moet respect tonen voor de fans en het moet ook gedaan zijn met dat cirsus. Hij moet efficiënter worden. Jongens als Hervé Kage en Yaya Soumahoro hebben dat al begrepen. Yassine probeert steeds niet enkel de hele ploeg, maar ook nog de reservebank te dribbelen", zegt de Gent-coach.

"Hij moet begrijpen dat wanneer de fans zijn naam scanderen bij een goeie prestatie, ze ook kritiek kunnen uiten bij een slechte match. Zo'n reacties moet hij binnenskamers houden en zeker niet voor de ogen van het publiek doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties