Reactie Voorzitter opgelucht: "KV Mechelen is niet dood"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
Voorzitter opgelucht: "KV Mechelen is niet dood"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De 5-2 overwinning tegen Kortrijk zorgde voor een golf van vreugde in de catacomben van het Argosstation. "We hebben getoond dat KV Mechelen niet dood is", beklemtoonde voorzitter Timmermans.

Robby Morren in Mechelen

"Dit doet deugd. De vorige weken was het net niet ondanks het feit dat we wel goed speelden. We kwamen na 7 minuten al op achterstand en toch wonnen we met 5-2. We hebben laten zien dat KV Mechelen niet dood is."

"Sommigen zeggen dat wij een gebrek aan kwaliteit hebben, ik had dat nooit geloofd. De spelers moeten er zelf in geloven, dat is heel belangrijk. Deze groep hangt aaneen en is tot veel meer in staat", weet de voorzitter.

"Van Veldhoven steunen is de juiste beslissing geweest"

Timmermans sprak zijn steun uit aan het adres van coach Van Veldhoven, een beslissing waar hij nu natuurlijk blij mee is. "Dat is de juiste beslissing geweest. Deze week hebben we rustiger kunnen werken dan de vorige weken. Ik heb intens met Harm gesproken maar daar is helemaal niets verkeerd gezegd. Er is ook niets van blijven hangen tussen de coach en het bestuur."

"We moeten nu  niet euforisch worden"

De klinkende zege zorgt voor een vertrouwensboost in Mechelen. "KV Mechelen moet van niemand schrik hebben. Deze overwinning bewijst dat wij tot veel in staat zijn en dat we wel degelijk kunnen scoren. We hebben 5 doelpunten gemaakt en allemaal door verschillende spelers. We moeten nu niet plots euforisch worden maar we moeten deze weg verder bewandelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties