Lokeren bevestigt: "Enkel medische keuring staat komst Kaya nog in de weg"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 23 reacties
Lokeren bevestigt: "Enkel medische keuring staat komst Kaya nog in de weg"
Foto: © SC

Er ligt een mooi geschenk onder de kerstboom te wachten voor Onür Kaya. De middenvelder van Charleroi is rond met Lokeren en moet vrijdag enkel nog de medische testen doorstaan bij de Oost-Vlaamse club. Dat bevestigde sportief directeur Willy Reynders aan Voetbalkrant.com.

Door Timothy Collard

Kaya groeide de voorbije twee jaar uit tot een onmisbare pion op het middenveld van Sporting Charleroi. De Turkse Belg schopte het zelfs tot aanvoerder bij de Zebra’s. De laatste weken gooide hij hoge ogen en lieten Standard en Lokeren hun oog vallen op de technisch vaardige middenvelder.

Lokeren speelde het kortst op de bal en lijkt Kaya over enkele dagen definitief vast te leggen. “Het klopt inderdaad dat wij ons willen versterken met Onür Kaya”, bevestigt sportief directeur Willy Reynders aan onze redactie. “Wij zijn rond met de speler en als hij vrijdag de medische testen doorstaat, dan is de deal beklonken.”

Saglik maakt omgekeerde beweging

Charleroi van zijn kant, moet bovendien niet op zoek naar een vervanger. “Enes Saglik (22-jarige middenvelder die bij Lokeren nooit helemaal kon doorbreken, nvdr.) wordt in de deal betrokken en hij maakt de omgekeerde beweging. Hij vertrekt met een definitieve transfer naar Charleroi.” Saglik tekent in principe een contract van 2,5 jaar op Mambourg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties