Verbist ziet buitenlands avontuur wel zitten: "Maar alles moet kloppen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Verbist ziet buitenlands avontuur wel zitten: "Maar alles moet kloppen"
Foto: © SC

De naam van Bram Verbist wordt gelinkt aan het Hongaarse Videoton. De doelman lijkt een buitenlands avontuurtje alvast te zien zitten. "Maar het totaalplaatje moet natuurlijk in orde zijn."

Door Cédric De Volder

Videoton heeft een oogje laten vallen op Bram Verbist. De doelman - die zijn plaats tussen de groen-zwarte palen moest afstaan aan Joris Delle - is immers op zoek naar een nieuwe werkgever. Maar ziet hij zo'n Hongaars avontuur wel zitten?

"Ik moet eerlijk bekennen dat ik momenteel nog geen weet heb van de interesse van eender welke ploeg", legt de 30-jarige Antwerpenaar uit in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Ik heb hem bewust gevraagd om me enkel op de hoogte te brengen bij concrete aanbiedingen."

"Cercle zal niet voor problemen zorgen"

Toch wil Verbist de poort open laten staan voor de buitenlandse aanbiedingen. "Ik moet zo'n zaken naturlijk bespreken binnen het gezin. Ook het financiële plaatje is allesbehalve onbelangrijk. Maar als die zaken kloppen, ga ik met plezier op zo'n aanbieding aan."

Enig probleem: Verbist ligt nog tot het einde van het seizoen onder contract bij De Vereniging. Wil zo'n club nu wel betalen voor een speler die binnen enkele maanden geen eurocent meer kost? "Dat is natuurlijk een zaak die niet langs mij gaat", besluit Verbist. "Maar ik denk niet dat Cercle voor problemen zal zorgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties