Westerlo reageert na transferverbod: "Dit is een schande"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 15 reacties
Westerlo reageert na transferverbod: "Dit is een schande"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Net als vijf andere tweedeklassers, kreeg ook leider Westerlo maandagavond een transferverbod opgelegd van de Licentiecommissie. Bij Westerlo reageert men kwaad en vol ongeloof: "Dit is een schande", aldus bestuurslid Wim Van Hove in Gazet van Antwerpen.

De leider had het transferverbod allesbehalve zien aankomen. Van Hove geeft ook wat meer duiding bij de zaak. “Wat Westerlo betreft, gaat het om een geschil met Sporting Charleroi over Harlem Gnohéré, die vorig seizoen uitgeleend werd aan ons.”

“We betwisten een factuur met Charleroi en die zaak wordt momenteel behandeld door de arbitragecommissie. Die gerechtsprocedure loopt en wij zullen die correct afhandelen. Krijgen we ongelijk, dan wordt dat bedrag onmiddellijk betaald.”

"Wij betreuren het dat we in een slecht daglicht worden geplaatst"

In het Kuipje betreuren ze vooral het feit dat de club in een slecht daglicht wordt geplaatst. “Wij zijn een voorbeeld van een club die jaarlijks aan de licentievoorwaarden voldoet. We betreuren het dan ook dat we in een slecht daglicht worden geplaatst. Dit is een schande”, besluit Van Hove.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties