Reactie Malanda: "Morgen maak ik beslissing bekend"

Malanda: "Morgen maak ik beslissing bekend"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Junior Malanda besliste de topper tussen Anderlecht en Zulte Waregem met een pijnlijke owngoal. Mogelijk was het meteen de laatste wedstrijd van de jonge Belg in de kleuren van Essevee: "Morgen maak ik mijn beslissing bekend."

Aernout Van Lindt in Anderlecht

Anderlecht kon pas midden in de tweede helft scoren, toen Malanda een kopbal van Gillet in eigen doel verlengde. "Het is zeer jammer dat ik een owngoal maak vandaag", aldus Malanda. "Ik kreeg de bal ineens op mij en zo ging hij er in."

Het zou een jammerlijk afscheid kunnen zijn als blijkt dat Malanda in de winterstop definitief naar Wolfsburg zou verkassen. De Duitsers leenden hem het afgelopen halfjaar uit aan Essevee: "Ik weet wat ik ga doen, maar ik wil er nu niets over zeggen. Nu is iedereen ontgoocheld, morgen zal ik bekend maken wat mijn plannen zijn."

"Mijn beslissing"

"In ieder geval: ik zal zelf beslissen en het zelf laten weten", aldus de verdedigende middenvelder. Malanda ging vorige week wel al eens een kijkje nemen in de wedstrijd tegen Mönchengladbach: "Het was de nummer 5 tegen de nummer 4 in een duel om die plaats. Het was wel mooi voetbal", aldus Malanda tot besluit.

Morgen mogen we dus meer nieuws verwachten over de toekomst van Junior Malanda. Gaat hij naar Wolfsburg of blijft hij uiteindelijk toch aan de Gaverbeek?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties