Transfergeruchten van de Dag: Thorgan Hazard vandaag van Anderlecht?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 117 reacties
Transfergeruchten van de Dag: Thorgan Hazard vandaag van Anderlecht?
Foto: © SC

De geruchtenmolen zwaait opnieuw de plak in het land van Koning Voetbal. Ook vandaag worden een pak spelers aan een transfer gelinkt. Welke toppers doen hun fans vandaag zweten?

De transfersoap van Thorgan Hazard blijft maar duren. RSC Anderlecht zou rond zijn met Chelsea omtrent de verhuur van de flankaanvaller, maar Zulte Waregem zwaait met een (waterdichte) overeenkomst. Komt er vandaag eindelijk duidelijkheid?

Habib Habibou trekt vandaag voor het eerst het trainingsplunje van KAA Gent aan. De aanvaller tekende gisterenavond laat zijn contract bij De Buffalo's.

Charlton Athletic mag Yohann Thuram-Ulien verwachten. De Franse doelman is niet gelukkig met zijn bankzitterstatuut bij Standard en doet wellicht in Engeland speelminuten op.

Zulte Waregem wil niet te lang rouwen om het vertrek van Habib Habibou. Essevee maakt werk van zijn vervanging en heeft David Pollet op het oog.

Waar zet Kevin De Bruyne zijn carrière verder? De Rode Duivel zou nu ook in de belangstelling staan van Manchester United. Toch lijkt VfL Wolfsburg aan het langste eind te trekken. Patrick De Koster - de zaakwaarnemer van The Kid - onderhandelde vandaag met de Duitse club in Abu Dhabi.

Bergen zou dan weer zijn oog laten vallen hebben op Giuseppe Rossini van Charleroi. De Italobelg komt op Mambourg amper aan spelen toe.

Borussia Mönchengladbach bevestigde ondertussen dat Marc-André ter Stegen aan zijn laatste seizoen bij de club bezig is. De Duitse doelman verkast wellicht naar FC Barcelona.

Ook Borussia Dortmund zoekt naarstig verder naar een opvolger voor Robert Lewandowski. Michy Batshuayi en Christian Benteke zijn zelfs mogelijke pionnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties