"Beste oplossing is Canesin en Lukaku een jaar langer laten groeien in vertrouwde omgeving"

"Beste oplossing is Canesin en Lukaku een jaar langer laten groeien in vertrouwde omgeving"
Foto: © SC

KV Oostende is voor het eerst op winterstage in het buitenland. "Een zomerse sfeer", aldus Luc Devroe. De sportief manager houdt de deur richting versterkingen in januari nog op een kier en zou graag Canesin en Lukaku een jaartje langer aan de Kust houden.

"Of er nog iemand bijkomt? Dat antwoord zal ik u geven op 1 februari. De markt is open tot en met 31 januari. Er is altijd gezegd dat als er iemand bijkomt het iemand moet zijn met de bedoeling in de elf te staan en niet een nummer 15 of 16", aldus Devroe op de website van KV Oostende.

Devroe kwam ook nog even terug op de huurspelers van Anderlecht: "Je moet ook met Anderlecht overeenkomen. Zij zijn eigenaars van de spelers. Als we er met hen uitkomen, zullen we er mogelijk ook met de spelers wel uitgeraken. Maar de vraag is natuurlijk wat Anderlecht wil."

"Best mogelijke oplossing vinden"

Toch wil de sportief manager de spelers graag houden: "Ik heb al met Van Holsbeeck gesproken en volgende week zullen we terug samenzitten om de beste oplossing te vinden."

"Voor mij zou de beste zaak zijn om ze een jaar langer in een vertrouwde omgeving te kunnen groeien. Dat is een oplossing die voor iedereen goed zou kunnen zijn: zowel voor de spelers, voor ons als voor Anderlecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties