Transfergeruchten van de dag: Genk heeft nieuwe verdediger

Transfergeruchten van de dag: Genk heeft nieuwe verdediger
Foto: © SC

De geruchtenmolen zwaait opnieuw de plak in het land van Koning Voetbal. Ook vandaag worden een pak spelers aan een transfer gelinkt. Welke toppers doen hun fans vandaag zweten?

Genk haalt nieuwe verdediger

Racing Genk is gaan shoppen bij tweedeklasser Eupen. Volgende zomer komt de 23-jarige Christian Kabasele transfervrij naar de Crystal Arena. Hij tekende vandaag een contract voor vier seizoenen.

Courtois definitief naar Spanje?

Atlético Madrid wil Thibaut Courtois definitief vastleggen. De Spanjaarden zullen alles in het werk stellen om de nationale nummer 1 weg te plukken bij Chelsea.

Amerikaanse aanvaller voor Anderlecht?

Anderlecht is nog steeds op zoek naar een spits en misschien biedt het Engelse Stoke City die wel aan. Stoke kocht immers de Amerikaan Juan Agudelo, maar de 21-jarige aanvaller heeft nog geen Engelse werkvergunning. Daarom wil Stoke hem bij een Europese club stallen in afwachting en volgens The Daily Mail maakt Anderlecht wel kans.

Transfersoap rond Thorgan Hazard gaat gewoon door

Een nieuwe episode in de soap rond Thorgan Hazard. Manager John Bico - jawel, die van de hoekschoppen en de kapiteinsband - zou Anderlecht al beloofd hebben dat zijn poulain naar Brussel trekt.

Ook geruchten rond Eden Hazard nemen toe

Net als bij zijn jongere broer, lijkt er ook voor Eden Hazard een transfersoap in de maak. PSG droomt van de Rode Duivel en zou maar liefst 80 miljoen euro veil hebben.

Standard wendt zich tot de FIFA in zaak-Batshuayi

Standard wendt zich tot de FIFA om Michy Batshuayi bij zich te houden. Tevens hekelen ze bij de wereldvoetbalbond het gedrag van Christophe Henrotay, die volgens hen de aanvaller overal aanbiedt in Engeland.

Engelse topclubs volgen Kouyate

Volgens HBvL voeren Liverpool en Arsenal de forcing voor Cheikhou Kouyate. De kans dat de Senegalees tijdens de winter vertrekt, is echter miniem.

Hubert en El Ghanassy mogen weg

Bij een goed bod mogen zowel David Hubert als Yassine El Ghanassy vertrekken bij AA Gent. Ivan De Witte is trouwens de capriolen van die laatste helemaal beu.

Vainqueur wil stap vooruit zetten

William Vainqueur droomt dan weer van een transfer naar de Premier League. "Newcastle zou leuk zijn", zo zegt de Franse middenvelder van Standard

Huurt KV Kortrijk Croux?

Jordy Croux zou dan weer dicht bij een uitleenbeurt aan KV Kortrijk staan. De flankaanvaller komt amper van de bank bij KRC Genk en kan in het Guldensporenstadion speelminuten opdoen. Beide partijen ontkennen echter de belangstelling.

Ronaldinho maakt terugkeer op Europese velden

Ronaldinho zou een overeenkomst hebben getekend met Besiktas. De Braziliaan wil op die manier in aanmerking komen voor een WK-selectie. Het nieuws werd nog niet bevestigd door de Turkse topclub. Robinho weigerde dan weer een aanbod van de Turken.

Haalt Oude Dame opvolger Gareth Bale?

Juventus wil Tottenham Hotspur verlossen van Erik Lamela. Het Argentijnse goudhaantje werd in het tussenseizoen weggeplukt bij AS Roma, maar brak geen potten op White Hart Lane. Juventus wil 35 miljoen euro op tafel leggen én Mirko Vucinic in de deal betrekken.

Franse wapenwedloop voor Harbaoui

Hamdi Harbaoui staat nu ook in de belangstelling van Nantes. De Tunesiër mag vertrekken bij Sporting Lokeren, maar ook RC Lens wil de aanvaller inlijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties